Privat-timer og adferdstimer

 

 

Privat-timer (undervisning)

Hos oss kan du ta enkelttimer og selv bestemme når det passer for dere og hva vi skal trene på evt. hjelpe deg med.  Du kan også ta flere timer og på den måten snekre sammen ditt eget kurs. 

Hverdagslydighet:  Ofte er det ikke så mye som skal til for å forandre på hundens vaner og uvaner og på privattimer kan vi for eksempel hjelpe deg med:  Gå pent i bånd, Innkalling, Hilse pent, Passering av andre hunder/mennesker, Masing og eller klynging, eller generelt det du opplever som problematisk ved hundeholdet i hverdagen.  Er problemet omfattende så bør du kanskje heller vurdere en aterdstime.

Valp: Hvilken hund skal jeg velge? Rase og kjønn? Hva er det viktig å tenke på før man kjøper en hund.  Dessverre er det alt for ofte slik at vi velger hunder etter utseende og tenker ikke så mye over hvilken typisk atferd du får med på kjøpet på de forskjellige rasene evt. blandingene.
Fått ny valp i hus? Det kan godt være at det er verdt investeringen og ta noen privattimer når du har fått valpen i hus for å unngå å gå i de vanligste fellene med valpen. Det er mye lettere å forebygge enn å reparere :)
Valpebiting
Valp og barn
og ellers det du måtte lure på eller ha problemer med angående valper

Stell:  Kanskje trenger du hjelp til å lære hvordan du skal kunne greie å klippe klørne på hunden din. Eller du har andre utfordringer med håndtering og stell av hunden din, så kan vi sikkert hjelpe deg.

Lydighet: Trener du lydighet med hunden din eller ønsker å komme i gang med å jobbe mot NKK sitt lydighetsprogram, kan en av våre instruktører som selv trener og konkurrerer lydighet hjelpe deg. Enten med enkeltøvelser eller du kan snekre sammen ditt eget lydighetskurs. Du må gjerne gå sammen med flere for å spleise og lage et slikt kurs.

Rallylydighet:Samme som for lydighet.

Agility: Har du gått et agility grunnkurs og ønsker hjelp til å komme videre med enkelte øvelser/hinder, kan en av våre instruktører som selv trener og konkurrerer i agility hjelpe deg videre. Også her kan du kjøpe flere timer å snekre sammen ditt eget kurs, alene eller sammen med flere.
Disse timene gjør vi på vår bane på Ekra (rett syd for Klett) i perioden mai – september.

Trix, Freestyle, HTM:  Også med dette kan vi hjelpe deg i gang eller hjelpe deg videre med det du ønsker å trene på. 

 

Disse instruktørene tar privattimer: (trykk på navnet så får du opp mer info om hver instruktør)

Eirin Dahl

Sissel Adde: Gjør i hovedsak sine timer på Havstein Gård på Byåsen .

Pris  Privat-timer:

På dagtid: Kr 550,-

Pakke Kr 550,- første time og 400,- for påfølgende timer slik at f eks 5 timer blir kr 2150,-